parent()->get('Version') ); wp_enqueue_style( 'child-style', get_stylesheet_uri(), array( $parenthandle ), $theme->get('Version') // this only works if you have Version in the style header ); } ?> twocosmetics - MARIKETING

Foto, Grafika, Ilustrácie, Social, Video, Web

twocosmetics

O PROJEKTE

P

rírodná, smart a farebná! To je značka natural kozmetiky two cosmetics #MADEINSLOVAKIA. Príťažlivý, no minimalistický dizajn pozýva na úžasné zážitky pre všetkých, ktorí sú fanúšikmi kvalitných produktov. Maťka a Marek nám značku zverili “pod krídla” krátko po ich rebrandingu v roku 2019. Začali sme komunikáciou na sociálnych sieťach a prostredníctvom pútavej produktovej fotografie sme sa snažili ich portfólio priblížiť slovenskému a českému trhu. Momentálne sa s rozšíreným tímom spolupodieľame na expanzii do dvoch krajín, tvoríme povedomie a staráme sa o kompletný marketing v rámci budovania brandu.
Veríme, že sa vámcelá značka  bude páčiť tak, ako nám, stále viac a viac! 

Za výrobou celého portfólia stojí moderná alchymistka Martina Horváthová, ocenená ako Podnikateľka roka 2019 a prestížny magazín Forbes ju zaradil do rebríčka 30po30. Keďže práve spolu s Marekom, partnerom v businesse aj v živote stoja od úplneho začiatku za históriou značky, predstavujú povestné číslo 2/two, ktoré prezentujú nielen v rámci názvu ale tiež v celkovej komunikácii. 

INSTAGRAM

Pozrite si ďalšie

referencie

Uniq caps

Foto

GORIFFEE

Video

Minija

Video

Ecoprogress

Foto